Artists News Great gift for the son of Bergüzar Korel

Great gift for the son of Bergüzar Korel

admin

The sons of Bergüzar Korel and Halit Ergenç were born in March. The fans of the couple also gave hope to those in need with the water well they opened on behalf of the little Han.

Bergüzar Korel Fun Club members who shared a message stating that many people live with difficulties in the African continent where thirst prevails, announced that the well was opened on 8 March 2020.

Bergüzar Korel made a sharing stating that she was very happy with this surprise. The actress said, “I can’t help but thank you from the deepest part of my heart. It is such a happy nightmare that the world makes me feel so happy to be able to tell you about this beauty while fighting so hard.”

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Güzel Ailem; Size kalbimin en derininden teşekkür etmekten başka bir şey gelmiyor elimden. Dünya korkunç bir kabus ile böylesine savaşırken sizin yaptığınız bu güzelliğe vesile olmak gerçekten anlatamayacağım kadar mutlu ediyor beni. Can Han’ım; 40 günlük olduğunda bu virüsten ve yeni yaşam biçimimizden sebep büyüklerimizin yaptığı hiç bir ritüeli yapamadık. Kendimizce tek başımıza dualarla uçurduk 40’nı senin.. Ama bak dünyanın bir ucunda senin adına açılan bu çeşmenin önünde adına dualar okunmuş meğer.. Senin doğumun bir köye su,sağlık,umut olmuş.. Aynen bize olduğun gibi.. Allah bin kez razı olsun hepsinden.. Su gibi berrak Su gibi temiz Su gibi Aziz bir insan ol yavrum. Allah’ım sana uzun,sağlıklı,huzurlu bir ömür versin. Gelişinle dünyanın bir ucuna dokunan bu iyilik başlangıcın olsun, insanlara,hayvanlara,tüm dünyaya hep iyilik ile güzellikle dokunmana sebep olsun.. Benim güzel @berguzarkoreluniversalfanclub ailem Ne mutlu bana Han ve Ali’min bir sürü amcası,teyzesi,halası,dayısı,kardeşi var.. Dedeleri,büyükanneleri var.. Siz iyi ki varsınız,tüm güzellikleri sizlerle kalp kalbe yaşadığım için çok mutluyum,dilerim en yakın zamanda atlatırız bu zor zamanları ve kucaklarız birbirimizi. Sizleri çok seviyorum. @berguzarkorel_fanclub

Berguzar Korel (@berguzarkorel)’in paylaştığı bir gönderi ()